Μενού Κλείσιμο

Η Ασφάλειά σας, η Προτεραιότητά μας


Πρόκειται για μία από τις παλαιότερες εταιρείες στο χώρο των Βιοϋλικών και Ραμμάτων, με Έρευνα κι Εμπειρία άνω των 20 ετών, Διακεκριμένους χρήστες κι Ομιλητές Παγκόσμιας Εμβέλειας κι Υψηλής Ποιότητας, Καινοτόμων Προϊόντων.


Με έτος ίδρυσης το 1999, η Purgo Biologics προσπαθεί να γίνει μία από τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες στην στοματική υγιεινή & περίθαλψη, με έμφαση στα ασφαλή βιοϋλικά για τον μαλακούς ιστούς και την οστική αναγέννηση. Με βάση τις εξειδικευμένες εμπειρίες που συσσωρεύονται από το εξαιρετικό ερευνητικό προσωπικό της, το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Purgo, με έδρα τη Σεούλ, “ευδοκιμεί” για να γίνει το καλύτερο στον κόσμο, ειδικά στην τεχνογνωσία των “στοματικών βιοϋλικών” για την οστική & ιστική αναγέννηση. Όλα τα μέλη του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης συνεχίζουν τις βελτιστοποιημένες τεχνικές εξελίξεις με διάφορες κλινικές μελέτες, “συνεργατική έρευνα” με κυβερνήσεις, κλινικούς ιατρούς κι εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Biocover ™

Η BioCover™ είναι μια απορροφήσιμη μεμβράνη κολλαγόνου που αποτελείται από ιστούς χοίρων που είναι παρόμοιοι με το ανθρώπινο κολλαγόνο φυλογενετικά. Η BioCover™ ,απορροφήσιμη μεμβράνη κολλαγόνου, δεν έχει υποστεί χημική επεξεργασία με φορμαλδεΰδη, προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό, εύκολη προσαρμογή στα οστικά μοσχεύματα και λιγότερη κατανάλωση χρόνου κατά τη χειρουργική διαδικασία.

Call Now