Μενού Κλείσιμο

Η TRI (Through Research Innovative – the first “Digital Implant” company) είναι η Μία εκ’ των Δύο 100% Ελβετικών, ραγδαία  αναπτυσσόμενων, Εταιρειών Οδοντικών Εμφυτευμάτων.

Ιδρύθηκε, από Ιδρυτικά Στελέχη, Διευθύνοντες Συμβούλους & Διοικητικά & Τεχνικά Στελέχη, Πολυεθνικών Εταιρειών του Χώρου όπως η Sirona, η Geistlich, η Sonova και η Straumann.

Οι Ερευνες, Κλινικές Μελέτες και Δοκιμές έγιναν από Φορείς και Ινστιτούτα, όπως τα Πανεπιστήμια της Βέρνης, Ζυρίχης, Γενεύης, Μονάχου και την BDIZ EDI.
Ο Σχεδιασμός & οι Κλινικές Μελέτες, έγιναν με την αρωγή Καθηγητών κι έμπειρων γιατρών στον κλάδο της Οδοντιατρικής Εμφυτευματολογίας (prof. Ronald Jung, prof. Christoph Hammerle, prof. Daniel Edelhoff, dr. Marius Steigmann, dr. Ramona Buser, dr. Marco Zeltner κ.α.)
Ο Σχεδιασμός και παραγωγή στην Ελβετία γίνεται με διαδικασία για τη διασφάλιση λεπτομερούς παρακολούθησης και μέτρησης της ποιότητας για κάθε προϊόν, σύμφωνα με πάνω από 30 κριτήρια διεργασίας παραγωγής & μέτρηση του “Success Rate” κάθε 3 μήνες.
Το Εργοστάσιο της TRI στο Embrach της Ζυρίχης, είναι ένα από τα πλέον γνωστά “High Precision Industries” κι έχει εμπειρία 35 χρόνων στην Οδοντιατρική Εμφυτευματολογία, καθώς και με  εμπειρία 50 χρόνων στα Ορθοπεδικά εξαρτήματα.
Πρόκειται για ένα από τα πλέον Γνωστά εργοστάσια Υψηλής Πιστότητας στην Ευρώπη, με εμπειρία στην παραγωγή μικρών εξαρτημάτων “Υψηλής Ακρίβειας”, όπως τα εμφυτεύματα της TRI.
Επίσης, τμήματα της Μονάδας έχουν δοθεί για την κατασκευή μικροεξαρτημάτων, όπως για την Premium Ελβετική Ωρολογοποιία IWC, τη Nasa και το πείραμα του “Cern”, όπου οι Απαιτήσεις και η Ανάγκη για Υψηλής Πιστότητας κι Ακρίβειας εξαρτήματα είναι το Βασικό Προαπαιτούμενο.

Τεχνολογία διαμόρφωσης της επιφάνειας SBA (ή πλέον Τεκμηριωμένη Βιβλιογραφικά Επιφάνεια τα τελευταία 25 χρόνια) των εμφυτευμάτων και συσκευασία τους σε ελεγχόμενες συνθήκες καθαρότητας (clean room):

Τα εμφυτεύματα της TRI 🇨🇭 Swiss κατασκευάζονται υπό πολύ αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες, σε ένα σύγχρονο χώρο ελεγχόμενης καθαρότητας (clean room) και αμέσως μετά συσκευάζονται σε ένα περιβάλλον χαμηλής συγκέντρωσης σωματιδίων και μικροοργανισμών.

Η κατασκευή και διαμόρφωση των εμφυτευμάτων προϋποθέτει υψηλά επίπεδα καθαρότητας,  τα οποία η TRI Implants τα επιτυγχάνει χωρίς κανένα συμβιβασμό, έχοντας η εταιρεία πιστοποιηθεί κατά ISO 9001, MPG ISO 13485 και  93/42/EEC.

Ο χώρος ελεγχόμενης καθαρότητας (clean room) είναι προσβάσιμος μόνο σε εκπαιδευμένο προσωπικό, μέσω θαλάμου αρνητικής πίεσης (airlock). Αμέσως μετά την διαμόρφωση της επιφάνειας τα προϊόντα κατευθύνονται, μέσω ξεχωριστού ειδικού θαλάμου αρνητικής πίεσης, σε χώρους ελεγχόμενης καθαρότητας πιστοποιημένους κατά  ISO 14644, VALIDATED ISO 7 CLEANROOM / EG GMP C , όπου ελέγχονται με Ειδικά Ηλεκτρονικά Μικροσκόπια Τελευταίας Τεχνολογίας, πριν συσκευαστούν.

Εγγύηση εφ’ όρου Ζωής

Ύπαρξη Ακαδημίας (TRI Academy) στη Ζυρίχη και η διοργάνωση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων στον κλάδο της Οδοντιατρικής Εμφυτευματολογίας.

Η TRI είναι η 1η εταιρεία Παγκοσμίως, του Πρώτου Ψηφιακού Εμφυτεύματος (The Matrix Implant)  

Call Now