Μενού Κλείσιμο

Η Ασφάλειά σας, η Προτεραιότητά μας


Πρόκειται για μία από τις παλαιότερες εταιρείες στο χώρο των Βιοϋλικών και Ραμμάτων, με Έρευνα κι Εμπειρία άνω των 20 ετών, Διακεκριμένους χρήστες κι Ομιλητές Παγκόσμιας Εμβέλειας κι Υψηλής Ποιότητας, Καινοτόμων Προϊόντων.


Με έτος ίδρυσης το 1999, η Purgo Biologics προσπαθεί να γίνει μία από τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες στην στοματική υγιεινή & περίθαλψη, με έμφαση στα ασφαλή βιοϋλικά για τον μαλακούς ιστούς και την οστική αναγέννηση. Με βάση τις εξειδικευμένες εμπειρίες που συσσωρεύονται από το εξαιρετικό ερευνητικό προσωπικό της, το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Purgo, με έδρα τη Σεούλ, “ευδοκιμεί” για να γίνει το καλύτερο στον κόσμο, ειδικά στην τεχνογνωσία των “στοματικών βιοϋλικών” για την οστική & ιστική αναγέννηση. Όλα τα μέλη του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης συνεχίζουν τις βελτιστοποιημένες τεχνικές εξελίξεις με διάφορες κλινικές μελέτες, “συνεργατική έρευνα” με κυβερνήσεις, κλινικούς ιατρούς κι εκπαιδευτικά ιδρύματα.

The Graft™

Το The Graft™ είναι μια φυσική, πορώδης οστική μήτρα, με Υψηλές Προδιαγραφές Παραγωγής. Παράγεται με την αφαίρεση όλων των οργανικών συστατικών από το οστό των χοίρων. Λόγω της φυσικής δομής του, το The Graft™ προσομοιάζει, στις φυσικές και χημικές ιδιότητές του, με την ανθρώπινη οστική μήτρα. Όταν τοποθετείται σε ένα οστικό έλλειμμα, το The Graft™ απορροφάται σταδιακά και αντικαθίσταται με φυσικό οστό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης. Διατίθεται σε κόκκους συσκευασμένους σε φιαλίδιο. Το The Graft™ αποστειρώνεται με ακτινοβολία γάμμα.

Πλεονεκτήματα:
-Πολυετής Έρευνα, με τις Περισσότερες Συγκριτικές Μελέτες κι Έρευνες, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Υψηλής Ποιότητας και Καθαρότητας Μόσχευμα, χωρίς τον κίνδυνο “ανοσογόνου” αντίδρασης.
-Εξαιρετικός Χειρισμός.
-Ελεγχόμενη Απορρόφηση.
-Χοίρειας προέλευσης, με δομή παρόμοια με το ανθρώπινο DNA και παρόμοια Πορότητα, Χαρακτηριστικά κι Υψηλή Υδροφιλικότητα, χωρίς τα, ενδεχομένως, Παθογόνα ενός Βόειου, οργανικά, λίπος κλπ.
-Ανταγωνιστική Τιμή
-Καλύτερη σχέση όγκου ποσότητας, που το καθιστά ακόμη πιο Οικονομικό.
-Ειδική επεξεργασία σε σχέση με τον ανταγωνισμό (είτε στα χοίρεια, είτε στα βόεια, είτε στα αλλομοσχεύματα), που του προσδίδει εξαιρετικές ιδιότητες αναφορικά με την Καθαρότητα, την Πορότητα (macro/micro/nano porosity), την Υδροφιλικότητα, την Αιμάτωση, την Αυξημένη επιφάνεια “πρόσφυσης”, τον Όγκο, τον χρόνο απορρόφησης κι οστικής ανάπλασης (κι όχι μόνον δλδ ως “space maintainer”).
-Σε 3 μορφές : κόκκοι, σύριγγα με “φυσική ενυδάτωση” & το “The Graft Collagen” με Κολλαγόνο υψηλής ποιότητας Τύπου 1.

Call Now