Μενού Κλείσιμο

Η Ασφάλειά σας, η Προτεραιότητά μας

Πρόκειται για μία από τις παλαιότερες εταιρείες στο χώρο των Βιοϋλικών και Ραμμάτων, με Έρευνα κι Εμπειρία άνω των 20 ετών, Διακεκριμένους χρήστες κι Ομιλητές Παγκόσμιας Εμβέλειας κι Υψηλής Ποιότητας, Καινοτόμων Προϊόντων.

Με έτος ίδρυσης το 1999, η Purgo Biologics προσπαθεί να γίνει μία από τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες στην στοματική υγιεινή & περίθαλψη, με έμφαση στα ασφαλή βιοϋλικά για τον μαλακούς ιστούς και την οστική αναγέννηση. Με βάση τις εξειδικευμένες εμπειρίες που συσσωρεύονται από το εξαιρετικό ερευνητικό προσωπικό της, το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Purgo, με έδρα τη Σεούλ, “ευδοκιμεί” για να γίνει το καλύτερο στον κόσμο, ειδικά στην τεχνογνωσία των “στοματικών βιοϋλικών” για την οστική & ιστική αναγέννηση. Όλα τα μέλη του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης συνεχίζουν τις βελτιστοποιημένες τεχνικές εξελίξεις με διάφορες κλινικές μελέτες, “συνεργατική έρευνα” με κυβερνήσεις, κλινικούς ιατρούς κι εκπαιδευτικά ιδρύματα.

“BIOTEX by Purgo: Υψηλής Ποιότητας PTFE ράμματα για περιστατικά με Υψηλές Απαιτήσεις”

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ:

-Χωρίς PFOA (Perfluorooctanoic acid) & Βιολογικά Αδρανές. -Υψηλή Ανθεκτικότητα -Εύκολος & Υψηλής Χειρισμός – Χωρίς “Μπέρδεμα” του ράμματος – ελάχιστη “μνήμη”. -Δεν δημιουργεί χώρο, για συσσώρευση πλάκας: Διαλύει την πιθανότητα οποιασδήποτε βακτηριακής λοίμωξης καθώς και το σχηματισμό πλάκας κι οποιουσδήποτε άλλου παράγοντα που αποτρέπουν τη διαδικασία επούλωσης. -Ελάχιστος πόνος. -Προηγμένη Επούλωση των Ιστών. -Εύκολο στην Αφαίρεση. -Ειδικός Ατραυματικός Σχεδιασμός του Άκρου της Βελόνας για Ελαχιστοποίηση της βλάβης των Περιβαλλόντων Μαλακών Ιστών

-Ισχυρή Βελόνα: έως 33% Υψηλότερη Αντοχή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Υψηλή Ακαμψία, Λύγισμα της βελόνας Χωρίς “Ανησυχία” κατά τη διάρκεια της συρραφής.

-Ισχυρό “Δέσιμο” της Βελόνας με το Ράμμα, σε σχέση με τον ανταγωνισμό: Προηγμένης Τεχνολογίας Δέσιμο, Ομαλή & Σταθερή Σύνδεση, Ταχείας Διαδικασίας Επούλωση λόγω της Μειωμένης αιμορραγίας κατά την εισαγωγή της βελόνας.

-Ειδική Πατενταρισμένη Συσκευασία, με Μαλακό κι Ανθεκτικό Κάλυμμα για Ορατότητα και Προστασία του Ράμματος, για “Ασφαλή Απασφάλιση” κι Επανατοποθέτηση της βελόνας στη συσκευασία, για να μην μπερδεύεται το ράμμα κατά τη διαδικασία ραφής.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: -Οστικές Αναπλάσεις. -Περιοδοντική Χειρουργική. -Καθοδηγούμενη Ιστική Ανάπλαση (GTR: Guided Tissue Regeneration). – Αναπλάσεις Ακρολοφίας. -Χειρουργική Εμφυτευμάτων. -Μοσχεύματα Μαλακών Ιστών.

Call Now