Μενού Κλείσιμο

Σκοπός της ADM – 1st Choice Medicals -όπως αναφέρει και το μότο της- είναι να προσφέρει “Smart and Quality Solutions at a reasonable price”, να διανέμει ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα στο χώρο του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, δίνοντας βέλτιστες λύσεις στην καθημερινή πρακτική ενός οδοντιατρείου, με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, καθώς επίσης και να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση κι επικοινωνία όλο το 24ωρο.

Ιδιοκτήτης και ιδρυτής:

Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής Αναστάσιος Δ. Μπεταβατζής είναι πτυχιούχος στα Οικονομικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 1991 και για 18 χρόνια έχει εργαστεί στον τραπεζικό τομέα σε θέσεις ευθύνης ιδρυμάτων όπως η Citibank/Citigroup και η Eurobank (Dealing Room & Private Banking Officer, Διευθυντής Υποκαταστήματος, Υπεύθυνος Κανονιστικής Συμμόρφωσης & Γενικός Διευθυντής).

Για 9 χρόνια πριν την ίδρυση της ADM – 1st Choice Medicals, ήταν υπεύθυνος πωλήσεων και στη συνέχεια Γενικός Διευθυντής για τον τοπικό διανομέα του ομίλου “The Straumann Group” για την Ελλάδα, για λογαριασμό του οποίου καθιέρωσε και οργάνωσε περαιτέρω τη διανομή σε νέες ζώνες όπως η Κύπρος.

Η ADM – 1st Choice Medicals είναι η επίσημη και αποκλειστική αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο των ελβετικών εμφυτευμάτων TRI, που έχουν έδρα κι εργοστάσιο στη Ζυρίχη, ενός συστήματος με υψηλά “στάνταρτ” στην παραγωγική διαδικασία και με εμπειρία πάνω από 25 έτη στην οδοντιατρική κι ορθοπεδική εμφυτευματολογία. Η TRI εφηύρε και δημιούργησε το πρώτο ψηφιακό εμφύτευμα “Matrix”, το οποίο πιστοποιήθηκε παγκοσμίως για ψηφιακές προσθετικές αποκαταστάσεις χωρίς τη χρήση κολοβώματος, με εξατομικευμένα, οικονομικότερα (χρηματικά & χρονικά) και βέλτιστα από βιολογικής, αισθητικής και μηχανικής άποψης προσθετικά αποτελέσματα.

Επίσης, είναι η επίσημη και αποκλειστική αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο της Purgo Biologics, μίας από τις παλαιότερες εταιρείες στο χώρο τον βιοϋλικών και ραμμάτων, με έρευνα, εμπειρία 20 ετών, διακεκριμένους χρήστες και ομιλητές παγκόσμιας εμβέλειας που παρασκευάζει ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα όπως το “The Graft Collagen” – Πατενταρισμένο, καινοτόμο εύπλαστο (mouldable) μόσχευμα με κολλαγόνο, υψηλής ποιότητας τύπου 1, υπό τη μορφή κύβου και “Bonering” σε διάφορα μεγέθη, για μια πιο βολική χρήση, καλύτερη διαδικασία επούλωσης και βέλτιστα αποτελέσματα.

Συνεργαζόμενες εταιρείες:

® H γερμανική εταιρεία εργαλείων Reiko Dent, με ιστορία 100 χρόνων στην κατασκευή οδοντιατρικών εργαλείων.

® Η εταιρεία βιοϋλικών, OrthoCell Αυστραλίας, με υψηλής ποιότητας “native” μεμβράνες κολλαγόνου κι άλλα προϊόντα για οδοντιατρική κι ορθοπεδική.

® Η εταιρεία υλικών κι αναλώσιμων GHIMAS, με ιστορία 70 χρόνων.

® H ισπανική εταιρεία προσθετικών EmExact

® Η Ubgen Biomaterials, (Major Sponsor of the Italian Periodontology and Implant Society)

® Η εταιρεία Lazon, από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στις ενδοσκοπικές κάμερες, με το δυνατό, ασύρματο διοδικό λέιζερ, που μπορεί κάποιος να το ρυθμίσει και να το χειριστεί μέσω ειδικής εφαρμογής στο smartphone (Android/Ios)

® Η Ελβετική εταιρεία χειρουργικών μοτέρ “Nouvag”

® Η Αμερικανική εταιρεία ενδοστοματικών σαρωτών “3Disc“

Call Now