Μενού Κλείσιμο

Η Ασφάλειά σας, η Προτεραιότητά  μας

Πρόκειται για μία από τις παλαιότερες εταιρείες στο χώρο των Βιοϋλικών και Ραμμάτων, με Έρευνα κι Εμπειρία άνω των 20 ετών, Διακεκριμένους χρήστες κι Ομιλητές Παγκόσμιας Εμβέλειας κι Υψηλής Ποιότητας, Καινοτόμων Προϊόντων.

Με έτος ίδρυσης το 1999, η Purgo Biologics προσπαθεί να γίνει μία από τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες στην στοματική υγιεινή & περίθαλψη, με έμφαση στα ασφαλή βιοϋλικά για τον μαλακούς ιστούς και την οστική αναγέννηση. Με βάση τις εξειδικευμένες εμπειρίες που συσσωρεύονται από το εξαιρετικό ερευνητικό προσωπικό της, το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Purgo, με έδρα τη Σεούλ, “ευδοκιμεί” για να γίνει το καλύτερο στον κόσμο, ειδικά στην τεχνογνωσία των “στοματικών βιοϋλικών” για την οστική & ιστική αναγέννηση. Όλα τα μέλη του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης συνεχίζουν τις βελτιστοποιημένες τεχνικές εξελίξεις με διάφορες κλινικές μελέτες, “συνεργατική έρευνα” με κυβερνήσεις, κλινικούς ιατρούς κι εκπαιδευτικά ιδρύματα.

             The Cover Flex & Stiff

Η Cover Immune Barrier είναι τώρα διαθέσιμη πώληση. Κατασκευασμένη, με μια καινοτόμο μέθοδο, από κολλαγόνο τύπου Ι από τένοντα χοίρου, δεν χρησιμοποιεί χημικούς παράγοντες. Αυτός ο φραγμός είναι εξαιρετικά βιοσυμβατός και επιτρέπει τη διαδικασία επούλωσης με πολύ χαμηλή αντίδραση ξένου σώματος σε σύγκριση με άλλες μεμβράνες χημικά διασυνδεδεμένες (cross linked) που διατίθενται στην αγορά.

Βιοσυμβατη χωρίς χημική επεξεργασία.

Η Flex έχει εξαιρετική  συμπεριφορά σε “ακανόνιστη” επιφάνεια, έχει μεγάλη προσαρμοστικότητα, ελαστικότητα κι αντοχή. Μπορεί να σταθεροποιηθεί χωρίς πρόβλημα ακόμη και με “stabilization pins” .

Η Stiff, όντας σχετικά πιο άκαμπτη, είναι εξαιρετική για τη συντήρηση του χώρου. Έχει μεγάλη αντοχή. Μπορεί να σταθεροποιηθεί χωρίς πρόβλημα ακόμη και με “stabilization pins” .

Call Now